View Full Version : tema za predstavljanje / introduction thread
A.P.H.
March 4th, 2009, 07:40 AM
evo tu se mozete ukratko predstaviti cienenoj audiciji...:)
osobno sam pravas ali bez botanicarskog afiniteta, ali zato s par drugih...:D najbolje mi pristaje opis> slobodnolebdeci sovinisticki element...:swastikasmiley:
bmwbiker
March 4th, 2009, 10:52 AM
za mene se više manje zna .... zadrti nacional-socijalista .... tradicionalist (samo šta meni i kad mi paše)....
waurms
March 5th, 2009, 10:17 AM
Evo i mene!:swastikasmiley:
Pozdrav svima!
1bobwhite1
March 5th, 2009, 04:58 PM
klasican nacionalist koji izbejgava nasilje. No po glavi si nedam od nikoga hehehe
Najvisi cilj-moja Hrvatska.
Ostali ciljevi neki da neki ne...ali ukoliko su u suprotnosti sa prvim ciljem-zaboravi
waurms
March 6th, 2009, 09:40 AM
Pozdrav svima!
bmwbiker
March 7th, 2009, 07:08 AM
Pozdrav svima!
Drago mi je kolega da ste stigli!!!!
bmwbiker
March 7th, 2009, 07:09 AM
klasican nacionalist koji izbejgava nasilje. No po glavi si nedam od nikoga hehehe
Najvisi cilj-moja Hrvatska.
Ostali ciljevi neki da neki ne...ali ukoliko su u suprotnosti sa prvim ciljem-zaboravi
Dobro došao!! zašto te je baniralo na SF?
i ti si ušao u klub..
A.P.H.
March 7th, 2009, 11:18 AM
pozdrav svima...
waurms
March 7th, 2009, 02:30 PM
Hvala bmwbiker što si mi sredio ''prekoreda''!:nigdrum::troll
1bobwhite1
March 7th, 2009, 06:53 PM
Dobro došao!! zašto te je baniralo na SF?
i ti si ušao u klub..
bok prijatelju,
ma banirao me croat vjerojatno najvise sam ga raspi*dio kad sam odreagirao na temu o onoj australki kaj je nadrapala kod dubrovnika...onda sam jos korak dalje isao kaod mi je brisao postove...pa sam malo tamo cackao gdje mi se cinilo da ce ga najvise boljeti...poceo sam pricicu o ,,hrvatima,,pobjeguljama koje se druze preko bare sa raznoraznim chedekima... hahahahahahaha
maili se jako obahatio od kad sam zadnji put bio na sf-u)prije vise od pola godine.Izgleda da mu srbichi uspjeli napumpati mozak o bratstvu ,,bijelih srbijanaca,, i hrvata:)
bmwbiker
March 9th, 2009, 01:35 AM
Hvala bmwbiker što si mi sredio ''prekoreda''!:nigdrum::troll
ne pizdi..javio sam moderatoru , poslao poruku...šta ima veze malo si na moderaciji...jebote ja sam sad na moderaciji na SF čovječe nakon toliko postova i svega pička me stavi na moderaciju .... ne pitaš se kako je meni...
pošalji par postova na engleskome samo da te skine s moderacije....moderator je malo popizdio kad je vidio koliko ljudi dolazi na forum
waurms
March 9th, 2009, 05:38 AM
ne pizdi..javio sam moderatoru , poslao poruku...šta ima veze malo si na moderaciji...jebote ja sam sad na moderaciji na SF čovječe nakon toliko postova i svega pička me stavi na moderaciju ....
Što se ljutiš?Nema razloga za ljutnju.Samo sam ti zahvalio što si mi to sredio!
ne pitaš se kako je meni...
Pa,kako ti je?
bmwbiker
March 10th, 2009, 04:14 PM
Što se ljutiš?Nema razloga za ljutnju.Samo sam ti zahvalio što si mi to sredio!
Pa,kako ti je?
dođi na chat..Community i tu ti je
Aleksandar
March 10th, 2009, 05:15 PM
Dobar dan braćo Hrvati.
bmwbiker
March 11th, 2009, 12:43 AM
Dobar dan braćo Hrvati.
Dobro došao Makedonac!!!
aj skupi par Makedonaca pa malo postajte, pa ćemo pitat moderatora za vaš podforum....neka bude veselije..
Aleksandar
March 11th, 2009, 04:53 AM
Dobro došao Makedonac!!!
aj skupi par Makedonaca pa malo postajte, pa ćemo pitat moderatora za vaš podforum....neka bude veselije..
It shall be done.
bmwbiker
March 11th, 2009, 09:27 AM
It shall be done.
to majstore...bit će derneka..
hastat
March 21st, 2009, 08:35 AM
Ime: Hastat
volim sve sto mladi vole , nevolim ruzne stvari...
pro-kršćanski NS, navijac, otvoren za poglede na stvari s razlicitih strana, tvrdoglav, revizionist, pomalo lood i jebeno zgodan:D :lulz:
vecina ex-SF-ovaca me zna, neki dan sam popusio ban jer sam "Insulting Don Black", rekao sam mu da mi moze "po****t k****u.."
do citanja
bmwbiker
March 21st, 2009, 04:30 PM
Ime: Hastat
volim sve sto mladi vole , nevolim ruzne stvari...
pro-kršćanski NS, navijac, otvoren za poglede na stvari s razlicitih strana, tvrdoglav, revizionist, pomalo lood i jebeno zgodan:D :lulz:
vecina ex-SF-ovaca me zna, neki dan sam popusio ban jer sam "Insulting Don Black", rekao sam mu da mi moze "po****t k****u.."
do citanja
kako već kazah.....dobro nam došao!!!!!
1bobwhite1
March 21st, 2009, 06:46 PM
hahahahahaha..Hastat:) ma mlad ili ne-cinjenica je da si pokazao kicmu i integritet. A to je ono sto treba krasiti svakog Hrvatskog nacionalistu kakve god orijentacije bio.
Medjusobno se mozemo i ,,zakvaciti,, ali od nikoga sa strane ne smijemo dozvoliti da gazi onog drugog.Zato svaka ti cast mladi prijatelju.
hastat
March 23rd, 2009, 02:23 PM
haha kad sam 2007 tamo poceo pisat na acc sam imao hmm.. 19 ili 20 god, nije vala nitko ni po jednom postu mogao skuziti da sam mladi.. pokazao sam im svima zube tamo, shvatili su na vrijeme skim imaju posla.. bilo je i neki huskaca protiv hercegovaca, al onda su shvatili da tom nije mjesto na SF dok sam ja na njemu.
Kroatien unser Vaterland, uber alles in der Welt! :)
A.P.H.
March 24th, 2009, 08:17 AM
pozdrav svima...:swastikasmiley:
Caoimhghain
March 25th, 2009, 11:28 PM
For those who don't know me, I'm a Paddy who has a special place in his heart for Croatia and Croatians.:)
bmwbiker
March 26th, 2009, 01:35 AM
For those who don't know me, I'm a Paddy who has a special place in his heart for Croatia and Croatians.:)
Forever Irleand!!!!!!!!!
http://www.prometheusbooks.com/images/catholicpower.JPG
hrvatin
February 22nd, 2010, 10:35 AM
Zovem se kao što piše u nicku. Podržavam nacional socijalizam,antisemitizam i antikomunizam. Dolazim iz doline Neretve i to je to...
bmwbiker
February 23rd, 2010, 02:24 PM
Zovem se kao što piše u nicku. Podržavam nacional socijalizam,antisemitizam i antikomunizam. Dolazim iz doline Neretve i to je to...
Welcome!!!!! Dobrodošao!!!!!!
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.